CLUBUL ȚĂRANULUI , gazda evenimentelor noastre a pierdut locația de la Muzeul Țăranului Român. Locatorul, prin administratorul sau a ales să încalce clauza de reînchiriere prevăzuta în contract. Mai mult, CLUBUL a fost descalificat , blocându-se participarea sa la noua licitatie. Contestația formulată nu a fost rezolvată. Lanțul de restaurante ” La Mama” a fost desemnat câstigator al licitației. Ca atare , CLUBUL ȚĂRANULUI a fost forțat să elibereze spațiul.

Bucureștenii au pierdut un remarcabil centru de interes cultural și artistic, iar noi suntem obligați să întrerupem o colaborare începută în iunie 2008. In cei 11 ani de parteneriat, CLUBUL ȚĂRANULUI ne-a oferit un spațiu al spiritului liber pentru a prezenta publicului din capitală teme ignorate de instituțiile oficiale sau oficioase.

Este datoria noastră să mulțumim întregii echipe a CLUBULUI ȚĂRANULUI pentru acest îndelungat parteneriat care s-a derulat impecabil.

Le dorim succes in viitor , oferindu-le , dacă va fi nevoie întregul nostru sprijin.

La rândul nostru începem căutările pentru a găsi acel loc prietenos care să ne permita să ne continuăm activitatea. Proiectele planificate vor fi suspendate pâna la momentul când vom găsi noul cămin.

( Informații suplimentare pentru persoanele interesate : 0721/242-932)

Foto: Imagine din cadrul unui eveniment organizat de Institutul Frații Golescu la Clubul Țăranului Român

Pin It on Pinterest